Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην σας ταιριάζει κάθε ρούχο που αγοράζετε. Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Κάντε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητο είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας.

Θα πρέπει να αποσταλεί το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και αφού έχει συμπληρωθεί η φόρμα επιστροφής (θα την βρείτε εδώ).

Η διαδικασία επιστροφής θα ξεκινήσει μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον διαπιστωθεί ότι πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής.

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή, όπως ( Εσώρουχα- Μαγιό- Κάλτσες Κ.Τ.Λ )
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρίας.Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.

Το κόστος κάθε αλλαγής είναι 4€.

Για την Ελλάδα για αγορές άνω των 50 ευρώ η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.

Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την courier που παραλάβατε το προϊόν.

Κατεστραμμένα ή ελαττωματικά προϊόντα

Εάν ένα προϊόν που λάβατε ήταν κατεστραμμένο ή ελαττωματικό η εξυπηρέτηση πελατών θα πρέπει να ενημερωθεί εντός 3 ημερών για μια πλήρη επιστροφή. Γνωστοποίηση που θα γίνει μετά το πέρας της 3ης ημέρας δε θα γίνει δεκτή .

Πραγματοποιήστε επιστροφή χρημάτων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ισχύει για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Ελλάδα.

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής (θα την βρείτε εδώ).

Από την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα σας, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε.

Χρεώσεις κατά την επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που έχετε επιστρέψει το δέμα σας με την Courier χωρίς να έχετε πληρώσει τα μεταφορικά έξοδα κατά την αποστολή του, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 5 ευρώ(με την αντικαταβολή)και το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί κατόπιν σχετικού συμψηφισμού από το συνολικό ποσό που θα σας επιστραφεί.

Στην επιστροφή χρημάτων δεν επιστρέφονται έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Να σας ενημερώσουμε ότι οι επιστροφές χρημάτων μας γίνονται μέσω της τράπεζας ΕΘΝΙΚΗΣ.

Σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνεστε εσείς.

Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική επιστροφών μας παραπάνω για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλες τις απαιτήσεις επιστροφής.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται, αλλά δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά & επιπλέον, τα ταχυδρομικά τέλη για να μας επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει να καταβληθούν από εσάς.

Διεύθυνση στην οποία αποστέλλονται τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

VP Fashion
Δ. Τερτίπη
1443100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
τηλ: 6985868319

    [select aities "ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ" "ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ" "ΜΗ ΑΡΕΣΤΟ" "ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ" "ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΌΝ" "ΚΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ" "ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ (ΑΝΑΦΟΡΑ)" id:aities]

    Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, έχετε την δυνατότητα να ανταλλάξετε το προϊόν είτε με το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, είτε με ένα άλλο διαφορετικού σχεδίου της επιλογής σας. Εφόσον έχει προηγηθεί από μέρους σας επιστροφή, με δική σας χρέωση μεταφορικών με οποιαδήποτε εταιρεία μεταφορικών της επιλογής σας.