Παρακάτω θα δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας στη VP Fashion!

Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείς να πληρώσεις τον courier όταν σου φέρει την παραγγελία με κόστος μεταφορικών 3€ και αντικαταβολής 2€

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης από €50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!

Εάν επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, παρακαλώ σημειώστε τα στοιχεία έκδοσης (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επάγγελμα) στα σχόλια της παραγγελίας σας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της VP Fashion δέχεται όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες

Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί η πληρωμή στο on–line τραπεζικό σύστημα της τράπεζας, θα προχωρήσει η παραγγελία σας στο στάδιο εκτέλεσης.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Στον  έξης λογαριασμό:

VP FASHION EUROPE LIMITED
IBAN: GR1408900100003010103235200
Συνεταιριστική τράπεζα Καρδίτσας

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας